U vindt ons ook op
U aangeboden door

 

 • Christine Liebrecht Neerlandica Christine Liebrecht is docent en onderzoeker communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. In 2015 promoveerde ze aan de Radboud Universiteit Nijmegen op een onderzoek over krachtige taal in allerlei teksten. Christine is eveneens zelfstandig tekstschrijver, communicatieadviseur en mede-initiatiefnemer van het landelijke platform Slechte Slogans.
  Christine_300_vierk
 • Erik Slofstra Erik Slofstra is specialist online communicatie en heeft ruime ervaring als socialmediastrateeg. Sinds 2004 vervult hij uiteenlopende functies binnen de online communicatie voor verschillende bedrijven, meestal binnen de overheid.
  erik
 • Wilbert Spooren Wilbert Spooren is hoogleraar Taalbeheersing van het Nederlands aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij geeft onderwijs over en doet onderzoek naar tekststructuur en tekstbegrijpelijkheid, met name in nieuwe media. Hij was één van de initiatiefnemers van het NWO-themaprogramma Begrijpelijke Taal.
  wilbert
 • Jolenta Weijers Jolenta Weijers is zelfstandig journalist, eindredacteur en bladenmaker. Ze werkt vooral voor kranten en tijdschriften.
  Jolenta Weijers